Nahotel.bg в България - Време за пътешествия из България. Актуално от хотелите и къщите за гости в каталога nahotel.bg

Време за пътешествия из България

Nahotel.bg: Време за пътешествия из България Малко по-високите температури и пролетното слънце са отличен съюзник в стремежа ни да се откъснем от градската сивота и да обгърнем природата ... дори за ден-два.

Зимата си отива, но и за почивка на плажа е рано още. Затова най-доброто, което може да направим е да открием нови прекрасни кътчета на родната земя, където да си починем и да се заредим с енергия. Селският туризъм отговаря на изискванията – далеч от шума, понякога и от сигналите на мобилните оператори, близо до аромата и цветовете на природата, а понякога и до миризмата на добре отглеждан добитък. Понякога всеки има нужда да посети места, където времето е спряло, да помисли, да се отпусне и да продължи напред. Няма по-добър имуностимулатор от даровете на природата и ако е трудно да се храним здравословно в ежедневието, то чистия въздух и шума на дърветата са отлично лекарство за всякакви болежки.

България е пълна с чудни, закътани местенца, което улеснява или може би затруднява изборът ни. Но веднъж запалил се човек, трудно може да спре преди да открие и обиколи всички прелестни места по родната земя.

Source: nahotel.bg


23 март
Разгледайте профила на Nahotel.bg
Статията е разгледана  7081 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук