Хотел Миналият век - в България, Шумен. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Minaliat vek.
0 звезди от 5
Общо посещения 3718 | Гласове : 17
Хотел "Миналият век" е разположен на втория и третия етажи на комплекса. Хотела разполага с 2 апартамента, 7 двойни стаи. Има възможност за поставяне на трето легло. Стаите разполага с самостоятелен санитарен възел /тоалетна- баня/, мини бар, телевизор с 60 кабелни програми, високоскоростна ИНТЕРНЕТ връзка по кабел, телефон, DVD, сешоар, климатик.
Двойна стая: 9
С 2 легла: 5
С 3 и повече легла: 2
Студио: 2
Цена на човек: 20 - 30 лв BB (нощувка+закуска)....

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Миналият век
Адрес
Шумен, ул. Цар Освободител 142
Места
23 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Книга за гости
Хотел Миналият век
от  на Georgi
Нищо особено няма в този хотел като цяло е една дупка не знам кой му е издал лиценз . Потърсете в града аз често минавам има сносни хотелчета от лукс до по скромни които са много по-добре от този хотел . Послушайте и проверете на ясто ако не вярвате ЩЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПАЗАРЛЪКА ТОЙ Е НАЛИЦЕ Нищо особено няма в този хотел като цяло е една дупка не знам кой му е издал лиценз . Потърсете в града аз често минавам има сносни хотелчета от лукс до по скромни които са много по-добре от този хотел . Послушайте и проверете на ясто ако не вярвате ЩЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПАЗАРЛЪКА ТОЙ Е НАЛИЦЕ

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук