Хотел БОРДО - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel BORDO.
Последна активност на Хотел БОРДО : 01 септември 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 77418 | Гласове : 22
20 лева на Човек за Ден
СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ от 01.09 - 30.09.2010 г.

УСМИВКАТА НА ВАШЕТО ЛЯТО!!!

Заповядайте при нас! Изживейте своето незабравимо лято в Хотел ВORDO – Черноморец, което се намира на живописен полуостров в най-южния край на Бургаския залив.

В нашия хотел можем да ви предложим: апартаменти, двойни и тройни просторни и удобни стаи. Всяка една разполага с плазмен телевизор, климатик и хладилник. Баните им са със сешоар, душ кабина или вана, а баните на апартаментите с джакузи. Спалното бельо сменяме на всеки трети ден, а нашите грижовни камериерки при нужда ще ви снабдят с ютия и дъска за гладене.

На ваше разположение ще бъдат лоби бар и ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел БОРДО
Адрес
Черноморец, ул. .Велека 10
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
0877 145 127, 0877 36 36 07  
Телефони на близки хотели:
 
Книга за гости
Хотел БОРДО
от  на Nikolai Hristov
С моето семейство останахме много доволни и това лято ще отидем пак защото получихме всичко което ни трябва за да си прекараме добре:отличен персонал; перфектна кухня и луксозни стаи! С моето семейство останахме много доволни и това лято ще отидем пак защото получихме всичко което ни трябва за да си прекараме добре:отличен персонал; перфектна кухня и луксозни стаи!

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук