Хотел Мимоза - в България, Златни Пясъци. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Mimosa.
Книга за гости
Хотел Мимоза
от  на Нели Танева
Ужасен хотел,който не заслужава 4 звезди.Хигиената е под всяка критика,а храната е една и съща.Направо съжалявам че го посетихме заедно с приятели и си развалихме почивката.Всяка година ходим ал инллузив,но запръв път попадаме на толкова лош хотел.Собствениците трябва незабавно да вземат мерки.Камериерките трябва да бъдат сменени с по съвестен персонал,интернет залата плаче за ремонт просто всичко е ужасно Ужасен хотел,който не заслужава 4 звезди.Хигиената е под всяка критика,а храната е една и съща.Направо съжалявам че го посетихме заедно с приятели и си развалихме почивката.Всяка година ходим ал инллузив,но запръв път попадаме на толкова лош хотел.Собствениците трябва незабавно да вземат мерки.Камериерките трябва да бъдат сменени с по съвестен персонал,интернет залата плаче за ремонт просто всичко е ужасно
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук