Хотел Аквая - в България, Велико Търново. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Akvaya.
Последна активност на Хотел Аквая : 30 май 2012
4 звезди от 5
Общо посещения 7693 | Гласове : 86
Хотел Аквая е модерна и красива сграда в самия център на гр. В. Търново. Тук ще намерите отлични условия за бизнес посещение индивидуални и групови мероприятия.За многобройните туристи и гости на старата столица хотелът е чуден пристан за почивка и релакс.Хотел Аквая предлага :

* Супер локация - непосредствена близост до Централен кооперативен пазар, Съдебна палата, Община В. Търново, банки , административни учреждения и магазини.

* Богат избор от възможности за настаняване в уютни и просторни двойни стаи , студия и апартаменти. Оборудвани с климатик, мини бар, кабелна телевизизия и телефон.

* Президентски апартамент с кръгла спалня и апартамент с джакузи.

* Неповторима панорамна гледка к...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Аквая
Адрес
Велико Търново, ул. Любен Каравелов 40
Места
28 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0889044744  
 
Книга за гости
Хотел Аквая
от  на пепи
много сме доволни от престоя си в хотела! поздрави и до скоро!:) много сме доволни от престоя си в хотела! поздрави и до скоро!:)
Хотел Аквая
от  на Krystew
МНОГО ХУБАВ ХОТЕЛ С ПРИЯТНА И УЮТНА ОБСТАНОВКА, С МНОГО УСМИХНАТ И ГОСТОПРИЕМЕН ПЕРСОНАЛ. ЧУСТВАШ СЕ ОБГРИЖВАН И ДОБРЕ ДОШЪЛ. БЛАГОДАРЯ МНОГО. МНОГО ХУБАВ ХОТЕЛ С ПРИЯТНА И УЮТНА ОБСТАНОВКА, С МНОГО УСМИХНАТ И ГОСТОПРИЕМЕН ПЕРСОНАЛ. ЧУСТВАШ СЕ ОБГРИЖВАН И ДОБРЕ ДОШЪЛ. БЛАГОДАРЯ МНОГО.
Хотел Аквая
от  на Kалоян Иванов
Много хубаво хотелче, ново, чисто и спретнато с уютно ресторантче на приемливи цени със супер кухня:))))) В Търново вече отсядам само там и го препоръчвам горещо. Много хубаво хотелче, ново, чисто и спретнато с уютно ресторантче на приемливи цени със супер кухня:))))) В Търново вече отсядам само там и го препоръчвам горещо.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук