Къща за гости Тилия-Троян - в България, Бели Осъм. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Villa Tilia.
Последна активност на Къща за гости Тилия-Троян : 27 юли 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 8278 | Гласове : 21
Вила “Тилия” се намира в с. Бели Осъм, на 8 км. от гр. Троян (на разклона за курортите Чифлик и Шипково). На Вашето разположение са 3 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, телевизор с кабелна TV, безжичен интернет, просторна тераса и парно. В две от стаите има възможност бъде поставено допълнително легло. При нужда и в хола могат да бъда настанени още двама души, които да се наслаждават на уюта, който предлага голямата камина. Предлагаме Ви и напълно оборудван кухненски кът и външно барбекю, къде можете сами да приготвите своята храна. По желание домакините ще ви поглезят с избрани троянски вкусотии – агънце в пещ, пълнено прасенце, боб в гърне, сърмички и др. домашно приготвени ястия. Троянската...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Къща за гости Тилия-Троян
Адрес
Бели Осъм, ул. с. Бели Осъм
Места
11 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0887495756  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук