Хотел Средна Гора - в България, Стрелча. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel-restaurant Sredna Gora.
Книга за гости
Хотел Средна Гора
от  на Desi
Хотел Средна гора в Стрелча е вече любимият ми хотел! Откакто го посетих за мен той е единствен и неповторим :) Обстановката в самия хотел е страхотна! Кухнята в ресторанта им е направо невероятна, а да не говорим за басейна....Лековитата минерална вода допринася още повече за Вашето неповторимо преживяване там. Посетете непременно този хотел и ще бъдете очаровани от любезното отношение на собствениците на хотела и от усмихнатият им персонал !!! Хотел Средна гора в Стрелча е вече любимият ми хотел! Откакто го посетих за мен той е единствен и неповторим :) Обстановката в самия хотел е страхотна! Кухнята в ресторанта им е направо невероятна, а да не говорим за басейна....Лековитата минерална вода допринася още повече за Вашето неповторимо преживяване там. Посетете непременно този хотел и ще бъдете очаровани от любезното отношение на собствениците на хотела и от усмихнатият им персонал !!!
Хотел Средна Гора
от  на Катя Йорданова
Съвсем случайно и без никакви особени очаквания пристигнахме в хотела.Изненадата беше голяма,защото почти нищо не знаехме за мястото,просто търсехме тихо мястоза почивка.Като начало ни посрещнаха като стари клиенти,предложиха ни чиста,тиха и уютна стая,представете си за цена от 20лв.на човек.Басейнчето беше на няколко метра от вратата ни.Мъничко,но бистро като сълза,топло.Собствениците ,тихи,възпитани,усложливи.Механата доста прилична,няма такива цени.Може да се желае още от сервиза,но това е най-малкия кахър.Само казвам 1 кафе в ресторанта е 50ст.1 кола,фанта 1лв.Ние също имаме заведение в София и знам ,че ако 1 месец работя на такива цени трябва да се гръмна.Посетете го няма да съжалявате.Хотелчето е в борова гора има климатик и вряла минерална вода в баните.Моята оценка за категорията на хотела е отличен.При първа възможност ще го посетим отново.Успех на тези ентусиасти. Съвсем случайно и без никакви особени очаквания пристигнахме в хотела.Изненадата беше голяма,защото почти нищо не знаехме за мястото,просто търсехме тихо мястоза почивка.Като начало ни посрещнаха като стари клиенти,предложиха ни чиста,тиха и уютна стая,представете си за цена от 20лв.на човек.Басейнчето беше на няколко метра от вратата ни.Мъничко,но бистро като сълза,топло.Собствениците ,тихи,възпитани,усложливи.Механата доста прилична,няма такива цени.Може да се желае още от сервиза,но това е най-малкия кахър.Само казвам 1 кафе в ресторанта е 50ст.1 кола,фанта 1лв.Ние също имаме заведение в София и знам ,че ако 1 месец работя на такива цени трябва да се гръмна.Посетете го няма да съжалявате.Хотелчето е в борова гора има климатик и вряла минерална вода в баните.Моята оценка за категорията на хотела е отличен.При първа възможност ще го посетим отново.Успех на тези ентусиасти.
По нови коментари ::
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук