Къща за гости Двата Бора - в България, Златни Пясъци. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Guest house Two Pines.
Последна активност на Къща за гости Двата Бора : 28 юли 2009
0 звезди от 5
Общо посещения 7014 | Гласове : 25
Къща за гости „Двата бора” е разположена в местността “Ален Мак” между кк.”Св.Константин и Елена”(3 км.) и кк.”Златни Пясъци”(2,4 км.), на 10 км. северно от гр.Варна. В близост до къщата се намира плаж „Кабакум”, един от най-привлекателните плажове по северното черноморие.
Къщата разполага с 7 двойни стаи от които 4 са с по 2 единични легла, а останалите 3 са със спални, 1 тройна стая и 2 студия с капацитет по 4 човека и разполагат с кухненски бокс. Всички помещения са оборудвани с климатици, минибарове, телевизор, кабелна телевизия, wi-fi интернет, панорамна тераса с изглед към морето. Едното крило на втория етаж разполагащо с 3 стаи (2+2+3) предлага и кухненски бокс и трапезария за гос...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Къща за гости Двата Бора
Адрес
Златни Пясъци, Ален Мак
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0898445602  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук