Градината - в България, Велико Търново. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. The Garden.
Последна активност на Градината : 30 август 2009
1 звезди от 5
Общо посещения 4699 | Гласове : 18
* Къщата за гости се намира в старата част на Велико Търново, в центъра на Самоводската чаршия, на изключително спокойно и живописно място.
* В непосредствена близост се намират занаятчийски работилнички, в които пред очите ви се изработват предмети и сувенири.
* При нас можете да наблюдавате светлинното шоу "Звук и Светлина" на хълма Царевец, докато вечеряте на спокойствие и прохлада в ресторанта към къщата.
* От стаите се разкрива прекрасна гледка към историческия хълм Царевец, хълма Трапезица и архитектурния резерват Арбанаси.
* Заповядайте при нас и открийте мястото за своята почивка.
* Къщата разполага с:
o рецепция
...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Градината
Адрес
Велико Търново, Панайот Типографов 2
Места
6 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0886259123  
 
Книга за гости
Градината
от  на Iva Stoqnov
Abe malko mi se struva,che mai sobstvenicite sa pisali tozi komentar Abe malko mi se struva,che mai sobstvenicite sa pisali tozi komentar
Градината
от  на Kristian Suvandjiev
Бяхме с приятелката ми за 3 дни.Къщата е перфектна.Хубавото е че едновременно си в старата част на града и на 3-4 мин от центъра.Къщата е с уникална гледка към Царевец а Звук и светлина гледахме от терасата директно. За домакините мога да кажа само хубави неща обслужването беше супер,а в лятната градина невероятна. Благодарим на собстениците. Бяхме с приятелката ми за 3 дни.Къщата е перфектна.Хубавото е че едновременно си в старата част на града и на 3-4 мин от центъра.Къщата е с уникална гледка към Царевец а Звук и светлина гледахме от терасата директно. За домакините мога да кажа само хубави неща обслужването беше супер,а в лятната градина невероятна. Благодарим на собстениците.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук