Вили Петя - Цигов Чарк - в България, Цигов чарк. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Villas Petya - Tsigov Chark.
Последна активност на Вили Петя - Цигов Чарк : 04 ноември 2009
1 звезди от 5
Общо посещения 4485 | Гласове : 17
Местоположение на Вили "Петя", Цигов Чарк:
Вили "Петя" са разположени в планинската курортна местност Цигов чарк, на брега на язовир Батак, недалеч от град Батак.

Настаняване във Вили "Петя" - Цигов Чарк:
Комплексът представлява четири самостоятелни едноетажни къщички, предлагащи 5 стаи за настаняване - 3 тройни, 2 двойни стаи и 1 апартамент. Общият капацитет на комплекса е 17 човека.

Всички стаи имат баня, санитарен възел, хладилник, интернет достъп, телевизор и тераса с чудесен изглед към язовира. В студените зимни месеци вилите се отопляват с конвекторни електрически радиатори.

Механа:
На разположение на гостите на Вили "Петя"...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Вили Петя - Цигов Чарк
Адрес
Цигов чарк, Цигов Чарк Вили
Места
17 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0887675990; 0887612929  
 
Книга за гости
Вили Петя - Цигов Чарк
от  на Петър Иванов
Имах нещастието да бъда там. Съветвам всички да не правят тази грешка. Това не е туристически обект а талашитени бараки на брега на язовира. Пълно е с комари. Собственика е супер неприятен човек и цените са като за четризвезден хотел. Имах нещастието да бъда там. Съветвам всички да не правят тази грешка. Това не е туристически обект а талашитени бараки на брега на язовира. Пълно е с комари. Собственика е супер неприятен човек и цените са като за четризвезден хотел.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук