Хотелски апартаменти Росина - в България, Пловдив. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. hotel apartment Rossina.
0 звезди от 5
Общо посещения 3874 | Гласове : 15

Апартамент РОСИНА ВЮ - Пловдив ви предлага луксозен уют и стилен комфорт в съчетание с прекрасната панорама кьм три от емблематичните хьлмове на този древен град.Апартаментьт се намира в близост до Централния дом на Младоженците, Природонаучния музей, кино Фламинго и хьлма на Освободителите.
В близост се намират няколко банкови офиси, денонощна аптека, стоянка за таксита, най-големия и живописен пазар Апартамент РОСИНА ВЮ - Пловдив ви предлага на плодове и зеленчуци в града, нощен бар и пет ресторанта, които сьс сигурност ще задоволят всеки кулинарен вкус.
Централната ЖП гара и автогари Юг и Родопи, както и Международен Пловдивски Панаир се намират на три спирки с градския транспорт. Апартаментьт е н...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотелски апартаменти Росина
Адрес
Пловдив, 6 септември 133ПЛОВДИВ
Места
7 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0889483917  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук