Хотел Порторико - в България, Китен. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Portoriko.
Последна активност на Хотел Порторико : 10 юни 2018
2 звезди от 5
Общо посещения 4869 | Гласове : 32
емеен хотел Порторико, Китен разполага с леглова база от 21 места.

Предлагат се 4 тройни и 1 четворна стаи, както и 1 голям апартамент (100 м2, за 2+3 човека, спалня, хол, кухн. бокс) . Всички са със самостоятелен санитарен възел и тераси. Обзаведени са стилно и модерно и разполагат с cable TV, хладилник, климатик. Намира се в центъра на Китен, на 50 м. от морето и южния плаж. На партера има ресторант (гостите ползват 20% отстъпка), в който се предлага и морска и национална кухня. От повечето стаи се вижда морето, залива и Лозенец. Отстъпка при над 5 нощувки.
...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Порторико
Адрес
Китен, Странджа 15
Места
6 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0889379593  
 
Книга за гости
Хотел Порторико
от  на Мария
Супер хотелче много ми харесаха стайте и ресторантчето супер.Пак ще ви посетим)))))))) Супер хотелче много ми харесаха стайте и ресторантчето супер.Пак ще ви посетим))))))))
Хотел Порторико
от  на Петя
Хотелчето и ресторанта са супер защо пишете такива глупости бе хора , луди ли сте.Кухнята е много добра и стаите са много хубви,пак сме там . Хотелчето и ресторанта са супер защо пишете такива глупости бе хора , луди ли сте.Кухнята е много добра и стаите са много хубви,пак сме там .
Хотел Порторико
от  на

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук