Хотел Порторико - в България, Китен. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Portoriko.
Книга за гости
Хотел Порторико
от  на Мария
Супер хотелче много ми харесаха стайте и ресторантчето супер.Пак ще ви посетим)))))))) Супер хотелче много ми харесаха стайте и ресторантчето супер.Пак ще ви посетим))))))))
Хотел Порторико
от  на Петя
Хотелчето и ресторанта са супер защо пишете такива глупости бе хора , луди ли сте.Кухнята е много добра и стаите са много хубви,пак сме там . Хотелчето и ресторанта са супер защо пишете такива глупости бе хора , луди ли сте.Кухнята е много добра и стаите са много хубви,пак сме там .
Хотел Порторико
от  на
Хотел Порторико
от  на Максим
Отвратително обслужване. Стойте не са нищо особенно да не кажа, че за нищо не стават.Проблемите с водата са постоянни.Едиственото хубаво нещо беше наличието на климатик, когато успееше да включи в следствие на проблемите с тока. Относно ресторанта - кухнята е под всякаква критика. Отвратително обслужване. Стойте не са нищо особенно да не кажа, че за нищо не стават.Проблемите с водата са постоянни.Едиственото хубаво нещо беше наличието на климатик, когато успееше да включи в следствие на проблемите с тока. Относно ресторанта - кухнята е под всякаква критика.
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук