Вила Рени - гр. Априлци - в България, Априлци. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. .
Последна активност на Вила Рени - гр. Априлци : 16 юли 2017
4 звезди от 5
Общо посещения 5373 | Гласове : 78
"Вила Рени" е идеалното място за една пълноценна почивка
сред несравнимата красота на Стара Планина и град Априлци!

Сред очарованието на Балкана Вие ще намерите тишината, уюта и спокойствието от което се нуждаете. Почивка сред чистия и прохладен планински въздух, природната красота на града и панорамната гледка към върховетв Ботев и Марагидик. А любителите на дългите и вълнуващи разходки могат да открият безброй красиви и омайни места, където магията на Балкана ще ги завладее и ще ги накара да се върнат отново и отново.
"Вила Рени" е напълно самостоятелна, категоризирана е с две звезди и е разположена само на 300 м от центъра на града, на тихо и спокойно място, на 20 км югоизто...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Вила Рени - гр. Априлци
Адрес
Априлци, кв. Ново село ул. Пашовска 8А
Места
9 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0878852659; 0885227025  
 
Книга за гости
Вила Рени - гр. Априлци
от  на Данаил Матев - управител
Вила Рени е изключително подходяща е за семейни ваканции и почивка с приятели. Вила Рени е изключително подходяща е за семейни ваканции и почивка с приятели.
Вила Рени - гр. Априлци
от  на Данаил Матев - управител
Уверяваме Ви, че Вила Рени е идеалното място за една пълноценна почивка сред несравнимата красота на Стара Планина и град Априлци. Предлагаме Ви всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума и стреса на големия град. Сред очарованието на Балкана вие ще вкусите от неговия рай и ще намерите тишината, уюта и спокойствието от което се нуждаете. Почивка сред чистия и прохладен планински въздух, природната красота на града и панорамната гледка към вр. Ботев и вр.Марагидик. А любителите на дългите и вълнуващи разходки могат да открият безброй красиви и омайни места, където магията на Балкана ще ги завладее и ще ги накара да се върнат отново и отново. Уверяваме Ви, че Вила Рени е идеалното място за една пълноценна почивка сред несравнимата красота на Стара Планина и град Априлци. Предлагаме Ви всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума и стреса на големия град. Сред очарованието на Балкана вие ще вкусите от неговия рай и ще намерите тишината, уюта и спокойствието от което се нуждаете. Почивка сред чистия и прохладен планински въздух, природната красота на града и панорамната гледка към вр. Ботев и вр.Марагидик. А любителите на дългите и вълнуващи разходки могат да открият безброй красиви и омайни места, където магията на Балкана ще ги завладее и ще ги накара да се върнат отново и отново.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук