Хостел ИКО - в България, София. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hostel ICO.
Последна активност на Хостел ИКО : 03 август 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 7723 | Гласове : 33
Хостел ИКО представлява малък фамилен хотел, който работи от 1995 г. Намира се в идеалния център на София, на около 700 метра от Централната железопътна и автогара и на още толкова от площад Света Неделя, сградата на Министерски съвет, Президентството и Българската народна банка. В близост до хостела се намират голям брой кафенета, барове и ресторанти.

Хостелът разполага с малко лоби и седем стаи – две единични, три двойни, една тройна и една четворна. Всички стаи разполагат с кабелна телевизия с голям избор на програми и бърз безжичен Интернет (включени в цената на стаята). Могат да се ползват три бани / тоалетни. Освен подразбиращите се чисти и свежи чаршафи, одеяла и кърпи, гостите на хостела могат ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хостел ИКО
Адрес
София, бул. Христо Ботев 92
Места
15 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0885 577 699  
 
Хотел условия
  Паркинг ,
Начин на плащане
  В брой ,
Цел на пътуване / престой
  Градски хотели ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук