Хотел Камелот, яз. Искър - в България, Щъркелово гнездо. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Kamelot.
Книга за гости
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Martina Boyanova
Изключително лошо обслужване. Една сервитьорка за целия плаж. 50 мин чакане за едно кафе! Изключително лошо обслужване. Една сервитьорка за целия плаж. 50 мин чакане за едно кафе!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Ivan
С жена ми и приятелско семейство останахме с ужасно впечатление от отношението към клиентите.Дори не успяхме да ползваме този уют.Поради това,че на входа срещнахме един служител..Държа се арогантно,агресивно и отвратително.Предполагам,това се дължи на татуировката на врата,която му дава супер сила.Явно се бе взел много на сериозно,и както много други чувствайки се,че живее в 90'те години.Всички станаха племенници на Жоро Илиев.Много ме впечали това,че докато се опитвахме да му обясним елементарен въпрос той ни каза "Ако не ти харесва,товариш багажа,палиш и заминаваш.Тука е така".Много приятно ни стана.Останахме много разочаровани и повече няма да посетим това място.Което разбира се не е проблем за собствениците.Нали е VIP място.Много жалко ! ! ! С жена ми и приятелско семейство останахме с ужасно впечатление от отношението към клиентите.Дори не успяхме да ползваме този уют.Поради това,че на входа срещнахме един служител..Държа се арогантно,агресивно и отвратително.Предполагам,това се дължи на татуировката на врата,която му дава супер сила.Явно се бе взел много на сериозно,и както много други чувствайки се,че живее в 90'те години.Всички станаха племенници на Жоро Илиев.Много ме впечали това,че докато се опитвахме да му обясним елементарен въпрос той ни каза "Ако не ти харесва,товариш багажа,палиш и заминаваш.Тука е така".Много приятно ни стана.Останахме много разочаровани и повече няма да посетим това място.Което разбира се не е проблем за собствениците.Нали е VIP място.Много жалко ! ! !
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Ekaterina Markova
В сравнение с 2014г. нивото на кухнята и обслужването е спаднало драстично. За съжаление докато хотела им се пълни заради местоположението, на клиента бива предложена студентска столова кухня и соц обслужване и фрази от типа " това няма кой да Ви го направи ". Без коментар......... В сравнение с 2014г. нивото на кухнята и обслужването е спаднало драстично. За съжаление докато хотела им се пълни заради местоположението, на клиента бива предложена студентска столова кухня и соц обслужване и фрази от типа " това няма кой да Ви го направи ". Без коментар.........
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Камелия Николова
Наближава Новата 2014 година,по този повод искам да пожелая на персонала на хотела и ресторанта - да са живи и здрави и все така любезни и учтиви.Прекарахме два прекрасни дни със съпруга ми.Условията са много добри,персонала е на висота,отнасят се с уважение към всеки,което действа много добре на самочувствието на посетителите.Не се усеща разлика между различните посетители.Чувстваш се човек,а това в днешно време е много.Благодарим ви мили хора,бъдете все такива и ще имате на всяка цена много,много успех,искрено ви го желаем. Наближава Новата 2014 година,по този повод искам да пожелая на персонала на хотела и ресторанта - да са живи и здрави и все така любезни и учтиви.Прекарахме два прекрасни дни със съпруга ми.Условията са много добри,персонала е на висота,отнасят се с уважение към всеки,което действа много добре на самочувствието на посетителите.Не се усеща разлика между различните посетители.Чувстваш се човек,а това в днешно време е много.Благодарим ви мили хора,бъдете все такива и ще имате на всяка цена много,много успех,искрено ви го желаем.
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на ivan
Добър хотл и ресторант, но ако сте решили да ае забавлявате, определено това не е мястото :( освен за спокойна почивка за др не ви го препоръчвам!!!! Добър хотл и ресторант, но ако сте решили да ае забавлявате, определено това не е мястото :( освен за спокойна почивка за др не ви го препоръчвам!!!!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на виктория
Снощи се върнахме със съпруга ми от хотел Камелот,бяхме там три дни и останахме очаровани от това красиво местенце и ВПЕЧАТЛЕНИ от обслужващия персонал.Пътуваме много и често посещаваме хотели но такива любезни хора не съм срещала доста отдавна,няма такова обсужване хорааа казвам ви!Страхотен хотел!!! Мисля да го посетим през лятото,но за малко по-вече дни.Горещо препоръчвам този хотел! Снощи се върнахме със съпруга ми от хотел Камелот,бяхме там три дни и останахме очаровани от това красиво местенце и ВПЕЧАТЛЕНИ от обслужващия персонал.Пътуваме много и често посещаваме хотели но такива любезни хора не съм срещала доста отдавна,няма такова обсужване хорааа казвам ви!Страхотен хотел!!! Мисля да го посетим през лятото,но за малко по-вече дни.Горещо препоръчвам този хотел!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Моника
Страхотен хотел със страхотно обслужване! Освен това е много красиво- както хотела, така и природата наоколо. Изкарахме чудесно и поздравявам персонала и собствениците за топлото отношение! Страхотен хотел със страхотно обслужване! Освен това е много красиво- както хотела, така и природата наоколо. Изкарахме чудесно и поздравявам персонала и собствениците за топлото отношение!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Златина Георгиева
Невероятен хотел, обслужването е великолепно, очарована съм от любезното отношение на персонала! Красиво и забележително място за отдих и почивка! Благодаря! Невероятен хотел, обслужването е великолепно, очарована съм от любезното отношение на персонала! Красиво и забележително място за отдих и почивка! Благодаря!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на vili
хотелът е хубав, но бяхме разочаровани на входа на хотела има бариера и ни искаха 10 лв за паркинг, дори и кафе да пиеш за час , два паркинга ти е 10 лв е залъгват те с карта с 10 % намаление , но за сметка на това са вдигнали цените в пъти!( това е такса за събота и неделя). ПЪЛЕН РЕКЕТ! Често отсядахме там,...но след този рекет едвали бихме се върнали там! хотелът е хубав, но бяхме разочаровани на входа на хотела има бариера и ни искаха 10 лв за паркинг, дори и кафе да пиеш за час , два паркинга ти е 10 лв е залъгват те с карта с 10 % намаление , но за сметка на това са вдигнали цените в пъти!( това е такса за събота и неделя). ПЪЛЕН РЕКЕТ! Често отсядахме там,...но след този рекет едвали бихме се върнали там!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Венета Вълкова
Хотел Камелот-място съчетало красива природа,спокойствие,уют!Персоналът е любезен,а кухнята е на ниво!Посетихме го с приятели на Великден.Останахме приятно изненадани на сутринта,когато персоналът ни сюрпризира с козунак и Великденски яйца.Има и малко параклисче.Възнамеряваме да го посетим отново. Хотел Камелот-място съчетало красива природа,спокойствие,уют!Персоналът е любезен,а кухнята е на ниво!Посетихме го с приятели на Великден.Останахме приятно изненадани на сутринта,когато персоналът ни сюрпризира с козунак и Великденски яйца.Има и малко параклисче.Възнамеряваме да го посетим отново.
По стари коментари
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук