СИНАБОВИТЕ КЪЩИ - в България, Елена. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Sinabov`s houses .
0 звезди от 5
Общо посещения 3765 | Гласове : 18

галерии
персонал
Услуги
360 °
СИНАБОВИТЕ КЪЩИ
Адрес
Елена, с.Бадевци Елена
Места
8 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0885786610  
 
Книга за гости
СИНАБОВИТЕ КЪЩИ
от  на недоволен
Комплекса е удобен от към местоположение, чистота и удобства. Единствената забележка, е че няма интернет и покритие на нито един GSM оператор. Останахме разочароване от това, че бяхме принудени да освободим стаите още в 9.30 на последния ден, защото се очакваха други гости на комплекса и трябвало да се изчистят стаите. Остана уговорката, че можем да ползваме басейна. Но около басейна няма нито един открит душ и тоалетна. Как да го ползваме този басейн, като след това няма къде да се изплакнеш и няма къде да ползваш тоалетна? И така напуснахме комплекса още в 10,30 на последния ден. От платения престой от две нощи и три дена, ползвахме комплекса две нощи и един ден, което нас не ни удовлетвори на тази цена. След тази случка, не препоръчвам на никого да ползва комплекса. Комплекса е удобен от към местоположение, чистота и удобства. Единствената забележка, е че няма интернет и покритие на нито един GSM оператор. Останахме разочароване от това, че бяхме принудени да освободим стаите още в 9.30 на последния ден, защото се очакваха други гости на комплекса и трябвало да се изчистят стаите. Остана уговорката, че можем да ползваме басейна. Но около басейна няма нито един открит душ и тоалетна. Как да го ползваме този басейн, като след това няма къде да се изплакнеш и няма къде да ползваш тоалетна? И така напуснахме комплекса още в 10,30 на последния ден. От платения престой от две нощи и три дена, ползвахме комплекса две нощи и един ден, което нас не ни удовлетвори на тази цена. След тази случка, не препоръчвам на никого да ползва комплекса.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук