Хотелски комплекс ЕЛЕНА** Вили Къщи Стаи СПА СКИ Басeйн - в България, с.Баня. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Xotelski Kompleks ELENA .
Последна активност на Хотелски комплекс ЕЛЕНА** Вили Къщи Стаи СПА СКИ Басeйн : 12 декември 2013
0 звезди от 5
Общо посещения 11251 | Гласове : 23
Хотелски комплекс ЕЛЕНА** Вили Къщи Стаи СПА СКИ Басeйна е с МИНЕРАЛНА ВОДА С ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА + детски басейн Комплекс Елена ** се намира в село Баня на 4 км. от град Банско и Разлог разположен в подножието на планините Пирин , Рила и Родопите .На 80 км от границата с Гърция и на два часа път с кола от Бяло море . Ползва се целогодишно . Комплексът е с изглед към ски пистите на връх Тодорка , в непосредствена близост има лековити минерални извори И МНОГО ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ . цени за настаняване от 15-25 лв за легло, според сезона ЗА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА И ЗА ПО-ДЪЛГИ СРОКОВЕ ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ . Комплекс Елена разполага със собствен ПАРАКЛИС-Чудесата на Светата Троица: Хотелска част с 9 стаи кап...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотелски комплекс ЕЛЕНА** Вили Къщи Стаи СПА СКИ Басeйн
Адрес
с.Баня, село БАНЯ до гр БАНСКО
Места
52 вътре
60 вън  
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0888508262  
 

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук