Хотел Хермес - Банско - в България, Банско. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Hermes - Bansko.
Последна активност на Хотел Хермес - Банско : 18 януари 2011
0 звезди от 5
Общо посещения 4408 | Гласове : 21
Местоположение:
"Хермес" е луксозен хотел, намиращ се в подножието на Пирин планина в един от най-красивите български градове - Банско.

Настаняване:
Хотелския комплекс „Хермес” отговаря на изискванията за категоризация 3 звезди. Хотелът има един подземен етаж, сутерен, първи етаж, три жилищни етажа и мансарден етаж. В обема на сградата се устройва и подземен паркинг. Хотелът разполага със 150 легла в двойни стаи, апартаменти и мезонети, всичките са обзаведени с телевизор, телефон и интернет.
На полуподземния етаж/мецанинът са разположени ресторант, фитнес и спа център. На този етаж са разположени още кафе-бар.
На партерния етаж се устройват главния вход, рецепцията, приемната на хотела, лоби бар, ски г...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Хермес - Банско
Адрес
Банско, 2770 Банско
Места
81 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
02/ 4900767; 0885 499 299; 0888 45 49 64  
 
Книга за гости
Хотел Хермес - Банско
от  на Debs
Няколко пъти със семейството ми отсядахме в този хотел. Персоналът е изключително приветлив и отзивчив. Хигиената е на много високо ниво. Предлага се вкусна и разнообразна храна. Много сме доволни и мислим пак да го посетим. Няколко пъти със семейството ми отсядахме в този хотел. Персоналът е изключително приветлив и отзивчив. Хигиената е на много високо ниво. Предлага се вкусна и разнообразна храна. Много сме доволни и мислим пак да го посетим.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук