Комплекс Витата стена - в България, Габрово. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Country estates Winding Wall.
Последна активност на Комплекс Витата стена : 10 февруари 2011
0 звезди от 5
Общо посещения 5223 | Гласове : 17
Добре дошли в „Къщите от старо време“!
Комплекс „Витата стена“ е част от верига луксозни вили за селски туризъм „Къщите от старо време“. Нашите 8 красиви селски къщи за почивка, разположени в северното подножие на Централна Стара планина, носят атмосферата на отдавна отминали времена, хармонично съчетана с лукса, удобствата и уюта на съвременния живот.
Комплексът, разположен върху площ от 6500 м2, се състои от 5 елегантно обзаведени в духа на българското възраждане къщи за гости .
Къщите са с идентично разположение на стаите. Две от спалните са тип двойни, като всяка е със собствена баня и пряк достъп към градината и басейна. Другите две стаи са с по две единични легла и имат баня, разположена в антрето.
Вътрешно...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Комплекс Витата стена
Адрес
Габрово, с. Поповци община Габрово
Места
5 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0889299688  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук