Къща за гости “Деница” - в България, Созопол. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Guest House Denitsa.
Последна активност на Къща за гости “Деница” : 17 юни 2012
0 звезди от 5
Общо посещения 6988 | Гласове : 20
Къща за гости “Деница” се намира в Стария град, в непосредствена близост до морето и скалите.Централния плаж е на 200 метра от къщата. Само тук ще можете да усетите истинския Созопол – вървейки по каладаръмените улички, вдишвайки аромата на море и водорасли, заобиколени от старите къщи в созополски стил.
Предлагаме три двойни и три тройни стаи.Трите двоини стаи са със самостоятелна баня и тоалетна,а другите две троини стаи делят една баня и тоалетна и са подходящи за по големи семейства.Предлагаме и тройна стая със самостоятелен санитарен възел.
Стаите са стилно обзаведени и имат телевизор хладилник и безжичен интернет.Стаите разполагат с тераси. Една стая е без тераса ,но има изглед към морето....

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Къща за гости “Деница”
Адрес
Созопол, ул.Теменуга 3
Места
10 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0886621338  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук