КЪЩА ЗА ГОСТИ "НИКИ" - кв. Кра - в България, Бургас. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. GUEST HOUSE "Niki " - Kraymori.
Последна активност на КЪЩА ЗА ГОСТИ "НИКИ" - кв. Кра : 29 май 2011
0 звезди от 5
Общо посещения 7882 | Гласове : 26
Къща за гости НИКИ предлага на своите гости отлични условия за море, целогодишна почивка и командировки. Луксозно обзаведена, създаваща удобство, уют и комфорт на ниски цени. Разположена е в централната част на кв. „Крайморие”, на 200м. от плажната ивица и на 10км. от гр. Бургас.
Предлагаме Ви апартаменти с прекрасен изглед към морския бряг, двойни и тройни стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, хладилник, телевизор и тераса. Част от стаите са с климатик. На разположение на гостите е лятна градина с барбекю и Супермаркет.
Крайморие е едно от последните останали спокойни места за отдих по българското Черноморие. В курортното селище има много ресторанти с вкусна българска и мо...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
КЪЩА ЗА ГОСТИ "НИКИ" - кв. Кра
Адрес
Бургас, кв. "Крайморие" ул. "Христо Арнауд
Места
7 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0887 90 91 53  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук