Луксозни бунгала Панорама - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Luxury Bungalows Panorama.
Последна активност на Луксозни бунгала Панорама : 13 март 2019
3 звезди от 5
Общо посещения 149775 | Гласове : 86
Почивна база Панорама разполага със шест луксозни бунгала изцяло реновирани през 2009г.Целия комплекс е ограден и осветен.

Изцяло е озеленен с различни видове дървета,но най-вече смокини,които създават уют и прохлада в летните дни.Бунгалата са два вида-4 от тях са с по две стаи с отделни входове и с по две легла с баня и тоалетна и възможност за допълнително легло,като към тях има веранда с маса и две пейки.
Има и две вип бунгала,които разполагат с хол,спалня и стая с две легла.
Всички разполагат с телевизори и климатици.На разположение на клиентите има и ресторант с лятна градина и барбекю.От нея се открива изключително красива гледка към о.Св.Иван и гр.Созопол.
От 2015 функционира и басейн,който е позициони...

още
галерии
Услуги
360 °
Луксозни бунгала Панорама
Адрес
Черноморец, Централна 3
Места
0 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
08:30 - 24:00  
Телефон
0888 589323, 0889 444415  
 
Книга за гости
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Уважаеми г-жо Узунова и г-н Коев,нямаме практика да отговаряме на коментари,но вашите са тенденциозни.Естествено е че трябва да има правила и те трябва да се спазват.Във всички сайтове,които рекламираме е обявено,че за домашни любимци е забранено.Вие дойдохте с куче голямо като мечка и когато останеше само не спираше да лае.Идеята на охраняемия паркинг е след определен час да бъде затворен и всякакво движение на автомобили да бъде преустановено-с цел ненарушаване на нощната тишина.На разположение не значи безплатно-басейна се ползва безплатно,но ресторанта и барбекюто се заплащат.Кърпи и чаршафи се сменят на четри нощувки,а вие бяхте за три.Имаме четри рутера,но ако някой иска да гледа филм,а друг да играе игра понякога забиват.И да не забравим да споменем как една цяла нощ бяхме като падари на едно момче от вашата група,което до зори пускаше силна музика от автомобила си.Не може без правила! Уважаеми г-жо Узунова и г-н Коев,нямаме практика да отговаряме на коментари,но вашите са тенденциозни.Естествено е че трябва да има правила и те трябва да се спазват.Във всички сайтове,които рекламираме е обявено,че за домашни любимци е забранено.Вие дойдохте с куче голямо като мечка и когато останеше само не спираше да лае.Идеята на охраняемия паркинг е след определен час да бъде затворен и всякакво движение на автомобили да бъде преустановено-с цел ненарушаване на нощната тишина.На разположение не значи безплатно-басейна се ползва безплатно,но ресторанта и барбекюто се заплащат.Кърпи и чаршафи се сменят на четри нощувки,а вие бяхте за три.Имаме четри рутера,но ако някой иска да гледа филм,а друг да играе игра понякога забиват.И да не забравим да споменем как една цяла нощ бяхме като падари на едно момче от вашата група,което до зори пускаше силна музика от автомобила си.Не може без правила!
Луксозни бунгала Панорама
от  на Антон Коев
Много зле! На фона на повечето бунгала на същата или подобна цена тези действително са в по-добро състояние. Всичко обаче приключва дотам... Още с пристигането „шефчетата“ ви информират за купчината „вътрешни правила“, които са изготвили. Те включват 10 лв за ползване на барбекюто, 5 лв за ползване на шезлонг около басейна, забрана за включване на електроуреди във и около бунгалата, 10 лв глоба при евентуална загуба на ключа за бунгалото и други подобни. Абсолютно никакъв професионализъм от страна на обслужващия екип. Лошо отношение. За интернета няма да говоря, тъй като нямахме никакъв достъп в самите бунгала и около тях – евентуално може да се използва в района на ресторанта... няма как с един рутер да огрееш цялата база. Касовите ни бележки за нощувките трябваше да си ги поискаме на тръгване, при което ни се скараха по български, че като не сме казали навреме, сме щели да чакаме – все едно е наше задължение да искаме касов бон... Направо плачат за Агенцията за защита на потребителя. Освен това плажната ивица на Черноморец е съвсем малка и затова трябва да се ходи другаде на плаж, с кола. НЕ посещавайте тези бунгала. Много зле! На фона на повечето бунгала на същата или подобна цена тези действително са в по-добро състояние. Всичко обаче приключва дотам... Още с пристигането „шефчетата“ ви информират за купчината „вътрешни правила“, които са изготвили. Те включват 10 лв за ползване на барбекюто, 5 лв за ползване на шезлонг около басейна, забрана за включване на електроуреди във и около бунгалата, 10 лв глоба при евентуална загуба на ключа за бунгалото и други подобни. Абсолютно никакъв професионализъм от страна на обслужващия екип. Лошо отношение. За интернета няма да говоря, тъй като нямахме никакъв достъп в самите бунгала и около тях – евентуално може да се използва в района на ресторанта... няма как с един рутер да огрееш цялата база. Касовите ни бележки за нощувките трябваше да си ги поискаме на тръгване, при което ни се скараха по български, че като не сме казали навреме, сме щели да чакаме – все едно е наше задължение да искаме касов бон... Направо плачат за Агенцията за защита на потребителя. Освен това плажната ивица на Черноморец е съвсем малка и затова трябва да се ходи другаде на плаж, с кола. НЕ посещавайте тези бунгала.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Петя Узунова
Пълно разочарование! Отношението на собствениците и персонала - НЕкултурно, отблъскващо и мутренско. НЯМА интернет, НЯМА почистване на стаите, НЯМА смяна на чаршафите, НЯМА даже и толаетна хартия. Ползване на барбекю и басейн - се заплаща, а не е на разположение на почиващите както е отбелязано. Пише, че има охраняем паркинг, но само ако се приберете до 24.00ч., след това колата остава отвън,НЕохраняема.Собственикът ме увери, че е разрешено за домашни любимци, но трябваше да връзваме кучето, навряно под едно дърво - НИКАКВИ условия, а отношението - грубо. Има само забрани, вървящи със солени глоби, но НЕ и условия и обслужване! Пълно разочарование! Отношението на собствениците и персонала - НЕкултурно, отблъскващо и мутренско. НЯМА интернет, НЯМА почистване на стаите, НЯМА смяна на чаршафите, НЯМА даже и толаетна хартия. Ползване на барбекю и басейн - се заплаща, а не е на разположение на почиващите както е отбелязано. Пише, че има охраняем паркинг, но само ако се приберете до 24.00ч., след това колата остава отвън,НЕохраняема.Собственикът ме увери, че е разрешено за домашни любимци, но трябваше да връзваме кучето, навряно под едно дърво - НИКАКВИ условия, а отношението - грубо. Има само забрани, вървящи със солени глоби, но НЕ и условия и обслужване!
По стари коментари

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук