Луксозни бунгала Панорама - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Luxury Bungalows Panorama.
Книга за гости
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Уважаеми г-жо Узунова и г-н Коев,нямаме практика да отговаряме на коментари,но вашите са тенденциозни.Естествено е че трябва да има правила и те трябва да се спазват.Във всички сайтове,които рекламираме е обявено,че за домашни любимци е забранено.Вие дойдохте с куче голямо като мечка и когато останеше само не спираше да лае.Идеята на охраняемия паркинг е след определен час да бъде затворен и всякакво движение на автомобили да бъде преустановено-с цел ненарушаване на нощната тишина.На разположение не значи безплатно-басейна се ползва безплатно,но ресторанта и барбекюто се заплащат.Кърпи и чаршафи се сменят на четри нощувки,а вие бяхте за три.Имаме четри рутера,но ако някой иска да гледа филм,а друг да играе игра понякога забиват.И да не забравим да споменем как една цяла нощ бяхме като падари на едно момче от вашата група,което до зори пускаше силна музика от автомобила си.Не може без правила! Уважаеми г-жо Узунова и г-н Коев,нямаме практика да отговаряме на коментари,но вашите са тенденциозни.Естествено е че трябва да има правила и те трябва да се спазват.Във всички сайтове,които рекламираме е обявено,че за домашни любимци е забранено.Вие дойдохте с куче голямо като мечка и когато останеше само не спираше да лае.Идеята на охраняемия паркинг е след определен час да бъде затворен и всякакво движение на автомобили да бъде преустановено-с цел ненарушаване на нощната тишина.На разположение не значи безплатно-басейна се ползва безплатно,но ресторанта и барбекюто се заплащат.Кърпи и чаршафи се сменят на четри нощувки,а вие бяхте за три.Имаме четри рутера,но ако някой иска да гледа филм,а друг да играе игра понякога забиват.И да не забравим да споменем как една цяла нощ бяхме като падари на едно момче от вашата група,което до зори пускаше силна музика от автомобила си.Не може без правила!
Луксозни бунгала Панорама
от  на Антон Коев
Много зле! На фона на повечето бунгала на същата или подобна цена тези действително са в по-добро състояние. Всичко обаче приключва дотам... Още с пристигането „шефчетата“ ви информират за купчината „вътрешни правила“, които са изготвили. Те включват 10 лв за ползване на барбекюто, 5 лв за ползване на шезлонг около басейна, забрана за включване на електроуреди във и около бунгалата, 10 лв глоба при евентуална загуба на ключа за бунгалото и други подобни. Абсолютно никакъв професионализъм от страна на обслужващия екип. Лошо отношение. За интернета няма да говоря, тъй като нямахме никакъв достъп в самите бунгала и около тях – евентуално може да се използва в района на ресторанта... няма как с един рутер да огрееш цялата база. Касовите ни бележки за нощувките трябваше да си ги поискаме на тръгване, при което ни се скараха по български, че като не сме казали навреме, сме щели да чакаме – все едно е наше задължение да искаме касов бон... Направо плачат за Агенцията за защита на потребителя. Освен това плажната ивица на Черноморец е съвсем малка и затова трябва да се ходи другаде на плаж, с кола. НЕ посещавайте тези бунгала. Много зле! На фона на повечето бунгала на същата или подобна цена тези действително са в по-добро състояние. Всичко обаче приключва дотам... Още с пристигането „шефчетата“ ви информират за купчината „вътрешни правила“, които са изготвили. Те включват 10 лв за ползване на барбекюто, 5 лв за ползване на шезлонг около басейна, забрана за включване на електроуреди във и около бунгалата, 10 лв глоба при евентуална загуба на ключа за бунгалото и други подобни. Абсолютно никакъв професионализъм от страна на обслужващия екип. Лошо отношение. За интернета няма да говоря, тъй като нямахме никакъв достъп в самите бунгала и около тях – евентуално може да се използва в района на ресторанта... няма как с един рутер да огрееш цялата база. Касовите ни бележки за нощувките трябваше да си ги поискаме на тръгване, при което ни се скараха по български, че като не сме казали навреме, сме щели да чакаме – все едно е наше задължение да искаме касов бон... Направо плачат за Агенцията за защита на потребителя. Освен това плажната ивица на Черноморец е съвсем малка и затова трябва да се ходи другаде на плаж, с кола. НЕ посещавайте тези бунгала.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Петя Узунова
Пълно разочарование! Отношението на собствениците и персонала - НЕкултурно, отблъскващо и мутренско. НЯМА интернет, НЯМА почистване на стаите, НЯМА смяна на чаршафите, НЯМА даже и толаетна хартия. Ползване на барбекю и басейн - се заплаща, а не е на разположение на почиващите както е отбелязано. Пише, че има охраняем паркинг, но само ако се приберете до 24.00ч., след това колата остава отвън,НЕохраняема.Собственикът ме увери, че е разрешено за домашни любимци, но трябваше да връзваме кучето, навряно под едно дърво - НИКАКВИ условия, а отношението - грубо. Има само забрани, вървящи със солени глоби, но НЕ и условия и обслужване! Пълно разочарование! Отношението на собствениците и персонала - НЕкултурно, отблъскващо и мутренско. НЯМА интернет, НЯМА почистване на стаите, НЯМА смяна на чаршафите, НЯМА даже и толаетна хартия. Ползване на барбекю и басейн - се заплаща, а не е на разположение на почиващите както е отбелязано. Пише, че има охраняем паркинг, но само ако се приберете до 24.00ч., след това колата остава отвън,НЕохраняема.Собственикът ме увери, че е разрешено за домашни любимци, но трябваше да връзваме кучето, навряно под едно дърво - НИКАКВИ условия, а отношението - грубо. Има само забрани, вървящи със солени глоби, но НЕ и условия и обслужване!
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Здравейте,актуални цени за сезон 2016 ще бъдат публикувани в края на месец март.От тогава започваме и да приемаме резервации. Здравейте,актуални цени за сезон 2016 ще бъдат публикувани в края на месец март.От тогава започваме и да приемаме резервации.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Надежда
Здравейте, бих искала да разбера цените за сезон 2016,включително и за изхранване. Благодаря предварително! Здравейте, бих искала да разбера цените за сезон 2016,включително и за изхранване. Благодаря предварително!
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Здравейте,за сезон 2015 обекта ще работи.Вече има и новопостроен басейн.Очаквайте актуални цени и условия за резервации.Скоро ще заработи и сайта. Здравейте,за сезон 2015 обекта ще работи.Вече има и новопостроен басейн.Очаквайте актуални цени и условия за резервации.Скоро ще заработи и сайта.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Анна
Здравейте, интересувам се за цените на сезон 2015 г.,юли месец за семейство от 4 души. Здравейте, интересувам се за цените на сезон 2015 г.,юли месец за семейство от 4 души.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Илияна
Здравейте! Интересувам се от възможностите за почивка в бунгалата през м. Август, бих искала да получа актуална информация. Поздрави!:) Здравейте! Интересувам се от възможностите за почивка в бунгалата през м. Август, бих искала да получа актуална информация. Поздрави!:)
Луксозни бунгала Панорама
от  на Stoyan
Zraveyte, iskam da popitam dali remonta na bungalata e priklu4il i dali ima ne6to svobodno ot 26.08.14 Zraveyte, iskam da popitam dali remonta na bungalata e priklu4il i dali ima ne6to svobodno ot 26.08.14
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Сезон 2014 бунгалата ще бъдат в ремонт,за което съжаляваме и се извиняваме на всички наши гости и клиенти!!! Сезон 2014 бунгалата ще бъдат в ремонт,за което съжаляваме и се извиняваме на всички наши гости и клиенти!!!
По стари коментари
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук