Луксозни бунгала Панорама - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Luxury Bungalows Panorama.
Книга за гости
Луксозни бунгала Панорама
от  на eli
zdraveyte,iskam da popitam za cenite za sezon 2014.i izhranvaneto e po menyu ili na svedska masa e?? Blagodarya vi predvaritelno zdraveyte,iskam da popitam za cenite za sezon 2014.i izhranvaneto e po menyu ili na svedska masa e?? Blagodarya vi predvaritelno
Луксозни бунгала Панорама
от  на Nelly
Бихте ли посочили актуални цени за 2014 година? Бихте ли посочили актуални цени за 2014 година?
Луксозни бунгала Панорама
от  на Евгения Манолова
Много се извинявам, но искам дапопитам защото сме алергични към комари - има ли комари? Много се извинявам, но искам дапопитам защото сме алергични към комари - има ли комари?
Луксозни бунгала Панорама
от  на Ивелина Недкова
Приемате ли домашни любимци? Има ли такса? Приемате ли домашни любимци? Има ли такса?
Луксозни бунгала Панорама
от  на Мария
Има още какво да се желае от към обслужване. Базата е много добра,обстановката също-спокойствие,гледка към морето/освен ако не си в последното бунгало/,голяма поляна,хубав басейн/подържан/,място за колите.Ресторанта е добре разположен,храната е вкусна,но изключително бедно меню има и то точно обедното.Готви се по-малко освен ако не си с пълен пансион. Вероятността да останеш без готвено/супа или основно/е доста голяма. Бунгалата не се почистват само се изхвърля кошчето.С две думи мястото е добро,а ако бъде подобрено обслужването ще е прекрасно! и съм сигурна,че управителите ще го направят,защото са много точни и готини хора.Посетете мястото въпреки всичко е хубаво за почивка и отдих особено,ако имате деца! С уважение:Мария Има още какво да се желае от към обслужване. Базата е много добра,обстановката също-спокойствие,гледка към морето/освен ако не си в последното бунгало/,голяма поляна,хубав басейн/подържан/,място за колите.Ресторанта е добре разположен,храната е вкусна,но изключително бедно меню има и то точно обедното.Готви се по-малко освен ако не си с пълен пансион. Вероятността да останеш без готвено/супа или основно/е доста голяма. Бунгалата не се почистват само се изхвърля кошчето.С две думи мястото е добро,а ако бъде подобрено обслужването ще е прекрасно! и съм сигурна,че управителите ще го направят,защото са много точни и готини хора.Посетете мястото въпреки всичко е хубаво за почивка и отдих особено,ако имате деца! С уважение:Мария
Луксозни бунгала Панорама
от  на Теди
В момента съм тук, мястото е едно от най добрите на които съм била! Обслужване, кухня, обстановка, всичко е много добро. За деца е супер, за родителите спокойствие а гледката към морето е невероятна. В момента съм тук, мястото е едно от най добрите на които съм била! Обслужване, кухня, обстановка, всичко е много добро. За деца е супер, за родителите спокойствие а гледката към морето е невероятна.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Emil Velkov
Най страхотното място за истинска почивка,страхотна кухня и страхотно обслужване от страна на персонала. Заслужава си да се посети,няма да сбъркате. Най страхотното място за истинска почивка,страхотна кухня и страхотно обслужване от страна на персонала. Заслужава си да се посети,няма да сбъркате.
Луксозни бунгала Панорама
от  на dgudgi
страхотно място за почивка с деца а и без деца ,заграден комплекс с прекрасни вили с климатик и страхотно вкусна кухня в ресторанта на добри цени а и плажа е наблизо страхотно място за почивка с деца а и без деца ,заграден комплекс с прекрасни вили с климатик и страхотно вкусна кухня в ресторанта на добри цени а и плажа е наблизо
Луксозни бунгала Панорама
от  на Габриела Дойчева
Най-прекрасното място за почивка. Истинско райско кътче! Най-прекрасното място за почивка. Истинско райско кътче!
По нови коментари ::
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук