Хотел Ресторант Дияна - в България, Пловдив. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel and restaurant Diana.

Хотел, градина, сватба

Хотел Ресторант Дияна: Хотел, градина, сватба С настъпването на лятото и топлите дни човек преоткрива своята същност, нужди и позитивни възгледи. За да се заредим с положителен заряд трябва да поемем максимално от разцъфващия живот навън. Затова всяка двойка предпочита да организира своя сватбен ден наоткрито.
Хотел-ресторант Дияна със своята просторна и зелена градина предлага е чудесно място за провеждане на мероприятия от подобна висота. Механата предлага подбрани ястия от традиционната българска кухня, лятната градина разполага със 150 места наоткрито и 1000 кв.м. площ за танци и забава, а хотелът ще Ви приюти за през нощта. Специално за младоженците, хотелът осигурява безплатна нощувка в романтично аранжиран апартамент.
Комплекс Дияна се намира в близост до град Пловдив, в село Труд. Спокойствието на средата и чистият въздух ще Ви привлекат и задържат в обятията си. Чудесен пример за почивка сред природата съчетана с лукс и удобства. Хотелът предлага на своите гости кабелна телевия и интернет, безплатен паркинг и много добри впечатления.
Така в хотел и ресторант „Дияна” може да съчетаете бизнес пътуването с отдиха сред природата, или да организирате вашата сватба от началото до края.

Source:


02 август
Разгледайте профила на Хотел Ресторант Дияна
Статията е разгледана  9835 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук