семеен хотел Слънчев цвят - в България, Цигов чарк. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. hotel slanchev cviat.
Последна активност на семеен хотел Слънчев цвят : 05 август 2012
1 звезди от 5
Общо посещения 9243 | Гласове : 25
Семеен хотел Слънчев цвят, Цигов Чарк разполага с леглова база от 28 места.

Хотел “Слънчев Цвят” се намира в местността “Цигов чарк”, на няколко метра от брега на язовир “Батак”. Разполага с 4 двойни и 4 тройни стаи, както и с 4 спални. Всяка от стаите има собствен санитарен възел, тераса и кабелна телевизия.

Ресторантът разполага с 30 места и голяма тераса с гледка към язовира.

Хотелът разполага със собствен паркинг.

Нашият хотел е отворен целогодишно и е подходящ за гости от всякаква възраст, които търсят спокойствие и уют по време на своята почивка.

Заповядайте!

...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
семеен хотел Слънчев цвят
Адрес
Цигов чарк, к.к. Цигов чарк
Места
12 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0887198931  
 
Книга за гости
семеен хотел Слънчев цвят
от  на Надя
Кухнята е ужасна. Порциите незадоволителни за цената си. Стаите са прилични, но нямат климатик и хладилник. Стълбите за 2-рия и 3-тия етаж за стръмни и тесни. Слаб интернет, почти никакъв. Кухнята е ужасна. Порциите незадоволителни за цената си. Стаите са прилични, но нямат климатик и хладилник. Стълбите за 2-рия и 3-тия етаж за стръмни и тесни. Слаб интернет, почти никакъв.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук