Къща за гости Кабата - Белинташ - в България, Асеновград. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Gasthaus Kabata-Belintash.
Книга за гости
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Крис
Не става въпрос за мястото... Мястото си е там независимо от къщата. Става въпрос за изключително любезните стопани, прясната топла вкусна храна, чистите стаи и доброто лично отношение. Благодаря за гостоприемството. Непременно ще дойдем пак и отново ще изберем тази къща! Не става въпрос за мястото... Мястото си е там независимо от къщата. Става въпрос за изключително любезните стопани, прясната топла вкусна храна, чистите стаи и доброто лично отношение. Благодаря за гостоприемството. Непременно ще дойдем пак и отново ще изберем тази къща!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Христо
Вчера бях там със семейството. Не ми се тръгваше обратно към града, такава прохлада е, такава уникална гледка, тишина, чист въздух и голямо гостоприемство на персонала. Учудих се на ниските цени, защото в близките обекти са ме рендосвали здраво. С малък персонал в тази къща правят чудеса! Много ми харесва това място! Невероятно място за организирани купони, за децата е осигурен дори батут..., ОЧАРОВАН СЪМ! Вчера бях там със семейството. Не ми се тръгваше обратно към града, такава прохлада е, такава уникална гледка, тишина, чист въздух и голямо гостоприемство на персонала. Учудих се на ниските цени, защото в близките обекти са ме рендосвали здраво. С малък персонал в тази къща правят чудеса! Много ми харесва това място! Невероятно място за организирани купони, за децата е осигурен дори батут..., ОЧАРОВАН СЪМ!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Стефан
Мястото е уникално наистина си заслужава човек да се качи и да види магията на Родопите!!!Хотела е много добър аз лично бях там и много ми хареса. Мястото е уникално наистина си заслужава човек да се качи и да види магията на Родопите!!!Хотела е много добър аз лично бях там и много ми хареса.
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Юлиян
Мястото е повече от страхотно.Само който не се е качвал горе той не знае за магическата сила на Белинташ.А къща "Кабата" е едно наистина уникално творение.Ще останете доволни. Мястото е повече от страхотно.Само който не се е качвал горе той не знае за магическата сила на Белинташ.А къща "Кабата" е едно наистина уникално творение.Ще останете доволни.
По нови коментари ::
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук