Къща за гости Кабата - Белинташ - в България, Асеновград. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Gasthaus Kabata-Belintash.

Красота и изящество

Къща за гости Кабата - Белинташ: Красота и изящество Белинташ - Родопите. Не далеч от Асеновград, се намира красивата местност Кабата (както и Белинташ или Беланташ). Още в самото начало на приказните Родопи се откриват природните чудеса и феномени на областта. Не случайно призната за най-красивата планина в България, Родопите изумяват със своето разнообразие на релефи, растителност и необясними гледки.

Как да стигнем?
От Асеновград се тръгва в посока Кърджали, отбива се вдясно през с. Червен, минава се през с. Горнослав, след това през с. Орешец. На разклона за с. Мостово се продължава направо (Мостово е надясно), стига се до разклона за махали Врата и Кабата. За Кабата (старите къщи) има чакълен път надясно, за Белинташ се продължава по асфалтовия път, преминава се през махала Врата, след това се достига до неасфалтирана отбивка вдясно. Пътят стига до гробище, където има синя табела на Природозащитен парк; надясно е туристическата пътека за Белинташ.

Source: nahotel.bg


16 август
Разгледайте профила на Къща за гости Кабата - Белинташ
Статията е разгледана  11608 пъти.
СПОДЕЛИ:
facebook
twitter



ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук