Парк& Спа Хотел Екзотик - в България, Пловдив. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Park& Spa Hotel Exotic.
Последна активност на Парк& Спа Хотел Екзотик : 18 март 2016
2 звезди от 5
Общо посещения 11767 | Гласове : 42
За нас:
Парк& Спа хотел "Екзотик“ се намира в подножието на митичната Орфеева планина Родопа и само на 6 километра от града на древните траки Пловдив. Със своето уникално местонахождение, ние Ви предлагаме парк, разположен върху 17 декара площ, кръстосан от множество алеи, потънал в зеленина, градини, места за отдих и развлечения в компанията на екзотични животни. В сърцето на парка лежи езеро с водопад , което създава невероятното усещане за свежест и прохлада. Където и да погледнете пред Вас се открива или величието на Родопа планина, или ще се насладите на панорамната гледка от птичи поглед на града на седемте тепета. Само на 10 минути разстояние от суетата на големия град , комплексът съчетава както един до...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Парк& Спа Хотел Екзотик
Адрес
Пловдив, 4108 Марково м. Исака 44а
Места
200 вътре
100 вън  
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
00 - 24  
Телефон
032/510-171  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук