ИНТЕЛКООП - в България, Пловдив. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. INTELCOOP.
0 звезди от 5
Общо посещения 7042 | Гласове : 18
Хотел Интелкооп предлага на своите гости база със 72 стаи – единични, двойни и апартаменти.Хотелът принадлежи към хотелска верига КООП.За разлика от другите хотели във веригата, хотел Интелкооп е специализарн в конгресния туризъм,както е и подходящо място за отидх и развлечение на ученически групи.
Намира се в един от най-тихите и спокойни квартали на гр. Пловдив - Кючук Париж, в южна посока от централна гара и автогара Родопи. Тук може да се насладите на спокойствие и уют и всичко това на изключително преференциални и достъпни цени.Комплексът е обновен през 2006 год. и предлага на гостите си висококачествени комплексни услуги. Към хотела има изграден учебен център, който предлага образователни услуги за пр...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
ИНТЕЛКООП
Адрес
Пловдив, 4004 Plovdiv13a Konstantin Nunkov Str.
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
00 - 24  
Телефон
0878 671 185  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук