Клуб-Хижа Табите Максим - в България, Априлци. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Mountain Hostel Tabite.
Последна активност на Клуб-Хижа Табите Максим : 12 декември 2013
0 звезди от 5
Общо посещения 7254 | Гласове : 12
Хижа Табите е разположена в Стара планина в подножието на връх Русалка/Марагидик- 1890м/ - в най-ниската част на билото, в местност Табите над град Априлци. Намира се на 14 км от кв. Острец на гр. Априлци от север и на 26 км от с. Тъжа от юг. В миналото там е имало римска стражна кула.
Хижата е построена през седемдесетте години на миналия век и е напълно обновена. Съчетава отличните условия за настаняване, хранене, развлечения и групови мероприятия с уникални преживавания в екстремни условия и опознаване на природата на Национален Парк Централен Балкан. Предлагаме ви комфорт,уют и съвременни удобства, докато се наслаждавате на красотата на българската природа в една тиха и спокойна обстановка...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Клуб-Хижа Табите Максим
Адрес
Априлци, Априлци
Места
30 вътре
30 вън  
Цени
> 40 лв на човек
Отворено
00 - 24  
Телефон
0888 33 60 22  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук