ХОТЕЛИ АЛБАТРОС - СОЗОПОЛ - в България, Созопол. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. ALBATROS HOTELS - SOZOPOL.
Последна активност на ХОТЕЛИ АЛБАТРОС - СОЗОПОЛ : 27 октомври 2014
0 звезди от 5
Общо посещения 5553 | Гласове : 14
Хотел Албатрос- Нов град е уютен и гостоприемен семеен хотел в Созопол с много добри условия за настаняване и чудесен ресторант. Намира се на тихо място в новата част на града на 100 метра от централния плаж и на 200 метра от плаж Хармани. Тризвездният хотел в Созопол предлага съвременен комфорт и отлична кухня на достъпни цени. Хотел Албатрос-Нов град работи целогодишно и е подходящ за настаняване на семейства с деца, индивидуални гости и организирани групи.
Хотел Албатрос- Стар град е елегантен семеен хотел в Стария Созопол. Разположен на тиха улица в непосредствена близост до скалистия морски бряг, той предлага на Вас, нашите гости и приятели неповторима гледка към островите Св. Иван и Св. ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
ХОТЕЛИ АЛБАТРОС - СОЗОПОЛ
Адрес
Созопол, Стария град ул. Албатрос 6А; Новия град ул. Яни П
Места
0 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
Целогодишно  
Телефон
+359 897 90 90 89  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук