ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ - БУРГАС - в България, Бургас. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. HOTEL BULGARIA - BURGAS / ГОСТИНИЦА БОЛГАРИЯ - БУРГАС.
Последна активност на ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ - БУРГАС : 09 октомври 2019
0 звезди от 5
Общо посещения 4737 | Гласове : 10
BG
Над тридесет годишна традиция и опит в посрещането и обслужването на нашите гости, в комбинация с новаторски дух и непрестанно желание за усъвършенстване намират своя израз във философията на хотел България – персонално отношение, отличен сервиз и неустоим комфорт.

Хотел България е бизнес хотел разположен в сърцето на град Бургас, в непосредствена близост до транспортните възли, административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечения.

Още с влизането си във фоайето на хотела, гостите усещат приятната атмосфера и топлината на хотелския персонал. Специалните грижи отделени дори на най-дребните детайли са гаранция за Вашия приятен и ползотворен пре...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ - БУРГАС
Адрес
Бургас, Бургас
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Начин на плащане
  В брой ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук