Cемеен хотел Аджев Хан - в България, Сандански. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Family Hotel Addjev Han.
Последна активност на Cемеен хотел Аджев Хан : 09 ноември 2010
0 звезди от 5
Общо посещения 6109 | Гласове : 19

Семеен хотел „Аджев хан” е разположен в началната част на гр. Сандански на околовръстния път, водещ към центъра на града. В непосредствена билзост до хотела минава главен път Е 79, свързващ България и Гърция. Това определя изключително благоприятното стратегическо разположение на хотела за преминаващите туристи. „Аджев хан” е построен в традиционен битов стил, иновативен и единствен за Сандански. Изключително е наблегнато на естествените материали – дървото и камъка, които придават домашен уют и комфорт. С типичната си за пиринския край архитектура семеен хотел „Аджев хан” е атрактивно място за отсядане в гр. Сандански. Настанявайки се в нашия хотел, гостите ще се наслаждават на традиционен български стил,...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Cемеен хотел Аджев Хан
Адрес
Сандански, ул. Стефан Стамболов № 51
Места
50 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
целогодишно  
Телефон
0746 31140;0898203081  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук