Хотел БДЖ - в България, с.Паничище. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel BDG.
2 звезди от 5
Общо посещения 16581 | Гласове : 54

галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел БДЖ
Адрес
с.Паничище, ул. Сапарева баня
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
707 2015  
 
Екстри в стаите
  Баня и тоалетна ,
Начин на плащане
  В брой ,

Книга за гости
Хотел БДЖ
от  на Петър Петров
Мнението ми е лошо!Още с влизането мирише на готвено.Стаята е с мебели от 80-те години!Скърцащи врати и легла,счупени плочки и замацани фуги ,клатещ се моно-блок в банята.Петна на мокета,прах по решетките около парното.За вечеря само скара и то студена!Още много отрицателно!И всичко това за 22 лв. нощувка на външни на БДЖ !Хотел с 2 звезди- много Жалко!! Мнението ми е лошо!Още с влизането мирише на готвено.Стаята е с мебели от 80-те години!Скърцащи врати и легла,счупени плочки и замацани фуги ,клатещ се моно-блок в банята.Петна на мокета,прах по решетките около парното.За вечеря само скара и то студена!Още много отрицателно!И всичко това за 22 лв. нощувка на външни на БДЖ !Хотел с 2 звезди- много Жалко!!

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук