Семеен хотел Горска звезда - в България, Боровец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Family Hotel Forest Star.
Последна активност на Семеен хотел Горска звезда : 14 август 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 8367 | Гласове : 16
Семеен хотел „Горска звезда” се намира в новия център на планински курортен комплекс Боровец, в непосредствена близост до лифт „Ситняково експрес” на ски писта Червено знаме. Местоположението му го превръща в добър избор за прекарване на ваканции през цялата година – за любителите на зимни спортове, за планински пешеходен туризъм през пролетта и лятото, за отбелязване на празници, семейни годишнини и фирмени срещи, абитуриентски балове, сватби, детски лагери и зелени училища.
Хотелът разполага с голяма леглова база – 76 легла, разпределени в двойни и тройни стаи и един луксозен апартамент. Всички стаи са новообзаведени, със собствен санитарен възел, локално отопление, телевизор и интернет. В самия хотел има рестор...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Семеен хотел Горска звезда
Адрес
Боровец, Боровец център 102 до ски писта Червено знаме
Места
20 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24h  
Телефон
0876331780  
 
Книга за гости
Семеен хотел Горска звезда
от  на Георги Николов
Бяхме в хотела на 1.09.2009г. с приятелката ми и брат ми след един дълъг преход в Рила. Много приятно бях изненадан от чистотата, отличното обслужване и условията в хотела. Също така се оказа, че цената не беше 20лв (както пишеше в сайта) ами 15лв. А самия хотел се намира на невероятно място пред хотел Рила (от дясната му страна). Излизате от хотела и сте на пистата, точно до касата на лифта Ситняково Експрес. Със сигурност ще го посетиме отново! Бяхме в хотела на 1.09.2009г. с приятелката ми и брат ми след един дълъг преход в Рила. Много приятно бях изненадан от чистотата, отличното обслужване и условията в хотела. Също така се оказа, че цената не беше 20лв (както пишеше в сайта) ами 15лв. А самия хотел се намира на невероятно място пред хотел Рила (от дясната му страна). Излизате от хотела и сте на пистата, точно до касата на лифта Ситняково Експрес. Със сигурност ще го посетиме отново!

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук