19-ти век - в България, Стрелча. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. 19-ti vek.
2 звезди от 5
Общо посещения 12880 | Гласове : 34

галерии
персонал
Услуги
360 °
19-ти век
Адрес
Стрелча, ул. България 70а
Места
40 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
03532 3555/0899839730  
 
Книга за гости
19-ти век
от  на Nevena
Хотелчето и механата са супер!Всичко друго е ужас:персонала е отврат,има един певец който ти проваля цялата вечер,а кунята без храната,коята съм сигурна,че е от консерви,другото става!Собственика има още по какво да работи! Хотелчето и механата са супер!Всичко друго е ужас:персонала е отврат,има един певец който ти проваля цялата вечер,а кунята без храната,коята съм сигурна,че е от консерви,другото става!Собственика има още по какво да работи!
19-ти век
от  на Roza Jordanova
Бяхме в хотела преди няколко дни и там посрещнахме Нова Година. Кувертът беше 50лв и за тази цена не ми допадна нито количеството и вида на храната, нито включеният грамаж твърд алкохоол - 50г. Основният проблем обаче беше програмата - т.е липсата на такава. Имаше един певец, който изобщо не пееше вярно - например на Дунавското хоро всички си заоплитаха краката, просто тактът не беше верен. Диджей нямаше, т.е същият този певец пускаше от Интернет от Вебокс каквото му падне. Бяхме голяма компания млади хора и малко след полунощ си тръгнахме и отидохме в местната дискотека, където озвучаването и забавлението беше 100 пъти по-добро! Бяхме в хотела преди няколко дни и там посрещнахме Нова Година. Кувертът беше 50лв и за тази цена не ми допадна нито количеството и вида на храната, нито включеният грамаж твърд алкохоол - 50г. Основният проблем обаче беше програмата - т.е липсата на такава. Имаше един певец, който изобщо не пееше вярно - например на Дунавското хоро всички си заоплитаха краката, просто тактът не беше верен. Диджей нямаше, т.е същият този певец пускаше от Интернет от Вебокс каквото му падне. Бяхме голяма компания млади хора и малко след полунощ си тръгнахме и отидохме в местната дискотека, където озвучаването и забавлението беше 100 пъти по-добро!
19-ти век
от  на Slavina & Daniel Tsigularov
Хотелът е страхотен, обслужването - също! Стаите са изключително чисти, стандартът е добър, в механата готвят много вкусно и на добри цени, живата музика (1 певец) е на ниво, всички са усмихнати и атмосферата е страхотна! Ние ходим там редовно, посетете го и вие!!! Хотелът е страхотен, обслужването - също! Стаите са изключително чисти, стандартът е добър, в механата готвят много вкусно и на добри цени, живата музика (1 певец) е на ниво, всички са усмихнати и атмосферата е страхотна! Ние ходим там редовно, посетете го и вие!!!

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук