България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Каспичан

Град Каспичан се намира в Североизточна България, Област Шумен. Заема изключително важно стратегическо положение в Североизточна България. В града се намира най-голямата в България фирма за санитарен фаянс „Рока България“ АД и други фирми, като „Ивет“ — Златна нива (преработка на месо и колбаси), „Херти“ АД — производствена база в Плиска (алумиеви и пластмасови капачки за бутилки за хранително вкусовата и питейната индустрия). Развива се и производство на растителни мазнини и хартиени изделия. В град Каспичан се намира и най-големият на балканите ДАТА-център

Културните мероприятия се провеждат в културния център, обединил читалище „Пробуда“, градската библиотека и киното. Някогашният пионерски дом е превърнат в общински детски комплекс.
Къща за гости Чифлик Елена, Къща за гости Калугерци,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук