България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Албена

Известният курорт Албена се намира на Българското Черноморие – Североизточна България. Само на 8 км. от град Балчик и в близост до Добрич, Варна, Златни пясъци. Така с една екскурзия може да посетите не само една забележителна точка в страната.

Официално курортът е открит през 1969г. И до днес се смята за един от най-хубавите и запазени курортни комплекси, с модерни хотели и леглова база, с красиви паркове, градини и чистота. Природните гледки и просторът на морската шир привличат много чуждестранни туристи през летния сезон (около 90% от летуващите са чужденци).

Курортът Албена е подходящ за семейна почивка. Той е относително спокоен, в сравнение с по-големите курорти като Слънчев бряг и Златни пясъци. Само на 10 километра от Албена се намира Ботаническата градина в Балчик, съдържаща уникални растения, както и архитектурно-парковият комплекс Дворецът, който е резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век. Албена е разположен в близост и до резервата Балтата, който представлява лонгозна гора край река Батова.

С разнообразието от хотели, ресторанти, клубове, шоу програми, там мойе да намерите интересни забавления, да избягате от скуката. Ежедневно се организират екскурзии до близките забележителности. Албена е наистина подходящо място да се откъснете от забързаното ежедневие, мислите за работа и да се насладите на една пълноценна почивка с приятели и близки.
КЪЩА ЗА ГОСТИ ВИТОША, хотел Марая, Вила Жеравна, Вила Край морето , Хотел Панорама, Къща за гости Жотина, Вила Цоневи, Вила Екзотика, Самостоятелни стаи Оазис, Вила Даскалови, Вила Грейс, Хотел Диана, Вила Ванели, Къща за гости Петрови, Вила Виолета Виана, СЕМЕЕН ХОТЕЛ СУИТ ЛАЙФ,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук