България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Албена

Известният курорт Албена се намира на Българското Черноморие – Североизточна България. Само на 8 км. от град Балчик и в близост до Добрич, Варна, Златни пясъци. Така с една екскурзия може да посетите не само една забележителна точка в страната.

Официално курортът е открит през 1969г. И до днес се смята за един от най-хубавите и запазени курортни комплекси, с модерни хотели и леглова база, с красиви паркове, градини и чистота. Природните гледки и просторът на морската шир привличат много чуждестранни туристи през летния сезон (около 90% от летуващите са чужденци).

Курортът Албена е подходящ за семейна почивка. Той е относително спокоен, в сравнение с по-големите курорти като Слънчев бряг и Златни пясъци. Само на 10 километра от Албена се намира Ботаническата градина в Балчик, съдържаща уникални растения, както и архитектурно-парковият комплекс Дворецът, който е резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век. Албена е разположен в близост и до резервата Балтата, който представлява лонгозна гора край река Батова.

С разнообразието от хотели, ресторанти, клубове, шоу програми, там мойе да намерите интересни забавления, да избягате от скуката. Ежедневно се организират екскурзии до близките забележителности. Албена е наистина подходящо място да се откъснете от забързаното ежедневие, мислите за работа и да се насладите на една пълноценна почивка с приятели и близки.
КЪЩА ЗА ГОСТИ ВИТОША, хотел Марая, Вила Жеравна, Хотел Панорама, Къща за гости Жотина, Вила Цоневи, Вила Екзотика, Самостоятелни стаи Оазис, Вила Даскалови, Вила Грейс, Вила Край морето , Хотел Диана, Вила Ванели, Къща за гости Петрови, Вила Виолета Виана, СЕМЕЕН ХОТЕЛ СУИТ ЛАЙФ,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук