България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Кранево

Село Кранево се намира в Североизточна България, в Община Балчик. Това е малко селце, с тенденции към намаляване местното население и развитието си като цяло. Това е съдбата на повечето селски райони в България като цяло. Преимущество тук, обаче, намираме относно местоположението на Кранево – на северното Черноморие, на няколко километра от Златни пясъци и на малко повече от Варна. Така курортното селце е подходящо за летен туризъм и е стратегическо място за кратки екскурзии в околността.

На 3 км на юг от селото и 3 км на север от курорта "Златни пясъци" е нос Екрене (старото име на селото), на който е разположен много известен морски фар, виждащ се и от пътя Варна - Балчик. На това място в периода на румънската окупация на Южна Добруджа (1919 - 1940 г.) е минавала границата с Румъния.
Хотел Лагуна Кранево, Бунгала ЕЛА, Кранево- хотел ПАРАДИЗО, Вили "Искър" - Кранево, Бунгала Холидейтур, Самостоятелни стаи Яна, Хотел Лина, Самостоятелни стаи Си Вю Хотел, Вила Валентина, Хотел Вероника, Бунгала Валеса, Вили Искър, Хотел Жени, Къща При Митака, Апартамент Соколови, Хотел Орфей, Къща за гости Калинка, Семеен хотел Варна, Къща за гости Вили Искър 1, Бунгала Мура, Хотелски апартаменти Росица 3, Вила Силистра, Хотел Палас, Хотел Централ,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук