България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Камчия

Камчия е курортно селища в Североизточна България, на Черно море. Само на 15 км. от Варна, сред гориста местност и природен парк се намира приятното местенце, пълно с къмпингари и бънгала място – Камчия. Името произлиза от названието на река Камчия. Старото име на реката е Тича, а днес по нея плават туристически лодки.

хотели Камчия


Курортът е подходящ за летуващи семейства и хора, бягащи от шума, навалицата и може би удобствата. Това са причини и местността да не е поддържана на високо ниво, поради липсата на инвестиционно желание и навалиците хора.

Камчия привлича с природните си дадености и обявения за резерват в околията парк. С една екскурзия може да видите и синьо-зелените вълни на морето и чудните планински възвишения и растителни видове.
Парк - хотел Камчия, Вила Рай, Бунгала Нимфа, Хотел Камчия, Почивна база Сирена,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук