България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Шипково

с. Шипково се намира в община Троян, област Ловеч. Бидейки китно селце в Стара Планина, то е известен балнеоложки център. Минералният състав на водата там лекува чернодробни, бъбречни и стомашни заболявания. За отсядане в курорта предлагат спокойна обстановка почивни домове, хотели и вили. Има басейн с минерална вода, от нея се отопляват и някои от хотелите. Курортът „Шипковски Минерални бани” е подходящ за посещение през всеки един сезон на годината.
Местните жители се занимават с грънчарство и привличат вниманието на български и чужди туристи с неверочтните си изделия.
Вила Белите брези , Вила Русалка, Вила Мечо Туриста, Спа хотел Шипково, Къща за гости Славия, Къща за гости Балкански, Хотел Бакхус, Хотел Планински рай, Къща за гости Вени,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук