България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Априлци

Априлци е град в блозост до Троян, община Априлци. Градът е разположен а планински район, в обширна котловина под връх Ботев на Стара Планина. Това означава, че гледката, която се ракрива е неповторима и привлича погледите на много туристи и планинари.
Изследванията на специалисти сочат, че по наситеност на кислород Априлци се нарежда на челно място в Европа - наред с известния чешки курорт Карлови вари. В миналото тук се лекували болни от туберкулоза. Имало е и климатично училище за деца с белодробни заболявания. Априлци предлага възможности за лов и риболов, конен и пешеходен туризъм, колоездене, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове.
Клуб-Хижа Табите Максим, ПЛАНИНСКИ ПОЛЪХ, Роден дом, семеен хотел Скандалото 1896, Къща за гости , Вила Рени - гр. Априлци, Къща за гости Априлия, Къща за гости Цоневски , Къща за гости Дебрина, Къща за гости Далия-Инн, Вила Цветина , Къща за гости Роси, Парк-хотел Марагидик, Къща за гости Дядо Събчо, Къща Приказки и приключения, Къща за гости Старо Скандало, Вила Нина, Хотел Велена, Бочевата Kъща, Вила Слънце, Хотел Property Links, Вила Лилия, Къща за гости Приятели, Вила Йовевски, Вила Райска тишина, Къща за гости Гергушки, Семеен хотел Тихият кът, Семеен хотел Дом д-р Църов, Къща за гости Белият дом,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук