България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Априлци

Априлци е град в блозост до Троян, община Априлци. Градът е разположен а планински район, в обширна котловина под връх Ботев на Стара Планина. Това означава, че гледката, която се ракрива е неповторима и привлича погледите на много туристи и планинари.
Изследванията на специалисти сочат, че по наситеност на кислород Априлци се нарежда на челно място в Европа - наред с известния чешки курорт Карлови вари. В миналото тук се лекували болни от туберкулоза. Имало е и климатично училище за деца с белодробни заболявания. Априлци предлага възможности за лов и риболов, конен и пешеходен туризъм, колоездене, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове.
Клуб-Хижа Табите Максим, ПЛАНИНСКИ ПОЛЪХ, Роден дом, семеен хотел Скандалото 1896, Къща за гости , Вила Рени - гр. Априлци, Къща за гости Априлия, Къща за гости Цоневски , Къща за гости Дебрина, Хотел Property Links, Вила Лилия, Къща за гости Приятели, Вила Йовевски, Вила Райска тишина, Къща за гости Гергушки, Семеен хотел Тихият кът, Семеен хотел Дом д-р Църов, Къща за гости Белият дом, Къща за гости Далия-Инн, Вила Цветина , Къща за гости Роси, Парк-хотел Марагидик, Къща за гости Дядо Събчо, Къща Приказки и приключения, Къща за гости Старо Скандало, Вила Нина, Хотел Велена, Бочевата Kъща, Вила Слънце,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук