България : За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

с.Паничище

Курортното село Паничище се намира в Южна България в близост до Сапарева баня. Разположено е сред красиви и стари иглолистни гори в Рила планина. Има много почивни бази, хижи, спа-хотели и профилакториуми, ски-влек с добра писта. От тук тръгват някои от най-популярните маршрути в Рила: към Седемте рилски езера, връх Мальовица и към най-големият духовен и културен паметник на България – Рилският манастир. В този дял на Рила се намират и природните забележителности Урдини езера и Скакавишки водопад. В района се намира и най-ниското ледниково езеро в Рила – Сухото езеро.
Хотел Панорама , къща за гости Богданови, Хотел Лира, Хотел Контекс, Хотел БДЖ, Хотел Пантурс, Хотел Балкан-фарма, Хотел Енерго-ремонт, Апартамент Планински Рай,

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук