Семеен хотел Мания - в България, Стара Загора. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Family Hotel Mania.
Последна активност на Семеен хотел Мания : 27 юли 2010
1 звезди от 5
Общо посещения 6385 | Гласове : 18
Семеен хотел „Мания” се намира в източния край на града, в близост до парк „Бедечка”. На 5 минути път с кола до центъра на града разположението на хотел „Мания” съчетава спокойствието на малкия квартал с динамиката на големия град.

Елегантните 12 стаи и 2 апартамента в хотела „Мания” са обзаведени всяка по различен начин и със собствен чар. Всяка стая е обзаведена с локално парно отопление, климатик, телефон, телевизор, LAN и Wireless интернет, кабелна телевизия и собствена баня.

Съчетание на модерен дизайн, топли цветове и естетика носи усещане за домашен уют. Хотелът разполага със зала за презентации, конференции и сватбени тържества; ресторант с 60 места, лятна градина и безплатен ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Семеен хотел Мания
Адрес
Стара Загора, ул. Хан Тервел 46
Места
14 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0885 247 421  
 
Книга за гости
Семеен хотел Мания
от  на Евелина Любомирова
Хотелът напълно би задоволил всички претенции на гостите. Уникален е, направен с вкус, обслужването е отлично - няма от какво да се оплаче човек. Перфектно отоплен, прекрасно ароматизиран и декориран. Много ми харесва и отново бих изминала 350 км, за да му се полюбувам. Хотелът напълно би задоволил всички претенции на гостите. Уникален е, направен с вкус, обслужването е отлично - няма от какво да се оплаче човек. Перфектно отоплен, прекрасно ароматизиран и декориран. Много ми харесва и отново бих изминала 350 км, за да му се полюбувам.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук