Вила Алпина - в България, Рибарица. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Villa Alpina.
Последна активност на Вила Алпина : 23 юли 2012
2 звезди от 5
Общо посещения 8911 | Гласове : 31
Вила Алпина се намира в село Рибарица, само на 12 км. от очарователния Възрожденски град Тетевен. Вилата е разположена в историческата местност Костина, в близост до паметника на водача на Априлското въстание Георги Бенковски. Предлага спокойствие, уют и красива природа.Разположена е на брега на река Костина. Разполага с четири уютно обзаведени стаи, от които две спални и две двойни .Капацитета на вилата е да настани 8 + 1 гости. На първият етаж ще откриете напълно обзаведена кухня с миялна машина, хладилник, микровълнова печка, дневна с камина, спалня , двойна стая , баня и тоалетна. На вторият етаж предлага спалня, двойна стая, две бани , тоалетна и две тераси. Вилата е добре изолирана и се отоплява с локално па...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Вила Алпина
Адрес
Рибарица, ул. с.Рибарицаобл.Ловечул. 26 А
Места
8 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0889423762  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук