Хотел Средна Гора - в България, Стрелча. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel-restaurant Sredna Gora.
Последна активност на Хотел Средна Гора : 09 юли 2014
3 звезди от 5
Общо посещения 79273 | Гласове : 61

галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Средна Гора
Адрес
Стрелча, ул. Parka
Места
33 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0897801021  
 
Книга за гости
Хотел Средна Гора
от  на Georgenag
22 22
Хотел Средна Гора
от  на И.
Басейнът е източник на гъбични инфекции,които лесно атакуват лигавиците на тези, които го ползват. Това е причината,поради която не бих се върнала. Басейнът е източник на гъбични инфекции,които лесно атакуват лигавиците на тези, които го ползват. Това е причината,поради която не бих се върнала.
Хотел Средна Гора
от  на христо костадинов
Хахахахахааааа !!! Анонимните коментарии ,явно съчинени от завистлив,малоумен дебил,изживяващ се като писател с явни признаци на кретенизъм и простащина нямат нищо вярно с видяното и преживяното от мен и семейството ми в споменатият хотел !! На собствениците искам да благодаря,да им пожелая да продължават само така и да не позволяват на "изтънчените гости" да рушат рая ,който те са създали !!! Защо ??? Защото тези отрепки ще си останат ЗАВИНАГИ-SOS.......СЕЛЯНИНА СИ ОСТАВА СЕЛЯНИН !!!! Хахахахахааааа !!! Анонимните коментарии ,явно съчинени от завистлив,малоумен дебил,изживяващ се като писател с явни признаци на кретенизъм и простащина нямат нищо вярно с видяното и преживяното от мен и семейството ми в споменатият хотел !! На собствениците искам да благодаря,да им пожелая да продължават само така и да не позволяват на "изтънчените гости" да рушат рая ,който те са създали !!! Защо ??? Защото тези отрепки ще си останат ЗАВИНАГИ-SOS.......СЕЛЯНИНА СИ ОСТАВА СЕЛЯНИН !!!!

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук