Хотел Камелот, яз. Искър - в България, Щъркелово гнездо. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Kamelot.
Последна активност на Хотел Камелот, яз. Искър : 16 април 2014
4 звезди от 5
Общо посещения 69532 | Гласове : 172

галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Камелот, яз. Искър
Адрес
Щъркелово гнездо, 30 км от София яз. Искър посока Самоков
Места
22 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0896605514  
 
Книга за гости
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Martina Boyanova
Изключително лошо обслужване. Една сервитьорка за целия плаж. 50 мин чакане за едно кафе! Изключително лошо обслужване. Една сервитьорка за целия плаж. 50 мин чакане за едно кафе!
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Ivan
С жена ми и приятелско семейство останахме с ужасно впечатление от отношението към клиентите.Дори не успяхме да ползваме този уют.Поради това,че на входа срещнахме един служител..Държа се арогантно,агресивно и отвратително.Предполагам,това се дължи на татуировката на врата,която му дава супер сила.Явно се бе взел много на сериозно,и както много други чувствайки се,че живее в 90'те години.Всички станаха племенници на Жоро Илиев.Много ме впечали това,че докато се опитвахме да му обясним елементарен въпрос той ни каза "Ако не ти харесва,товариш багажа,палиш и заминаваш.Тука е така".Много приятно ни стана.Останахме много разочаровани и повече няма да посетим това място.Което разбира се не е проблем за собствениците.Нали е VIP място.Много жалко ! ! ! С жена ми и приятелско семейство останахме с ужасно впечатление от отношението към клиентите.Дори не успяхме да ползваме този уют.Поради това,че на входа срещнахме един служител..Държа се арогантно,агресивно и отвратително.Предполагам,това се дължи на татуировката на врата,която му дава супер сила.Явно се бе взел много на сериозно,и както много други чувствайки се,че живее в 90'те години.Всички станаха племенници на Жоро Илиев.Много ме впечали това,че докато се опитвахме да му обясним елементарен въпрос той ни каза "Ако не ти харесва,товариш багажа,палиш и заминаваш.Тука е така".Много приятно ни стана.Останахме много разочаровани и повече няма да посетим това място.Което разбира се не е проблем за собствениците.Нали е VIP място.Много жалко ! ! !
Хотел Камелот, яз. Искър
от  на Ekaterina Markova
В сравнение с 2014г. нивото на кухнята и обслужването е спаднало драстично. За съжаление докато хотела им се пълни заради местоположението, на клиента бива предложена студентска столова кухня и соц обслужване и фрази от типа " това няма кой да Ви го направи ". Без коментар......... В сравнение с 2014г. нивото на кухнята и обслужването е спаднало драстично. За съжаление докато хотела им се пълни заради местоположението, на клиента бива предложена студентска столова кухня и соц обслужване и фрази от типа " това няма кой да Ви го направи ". Без коментар.........
По стари коментари

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук