Хаджи Иванчова къща-Копривщица - в България, Копривщица. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hadji Ivanchova house.
Последна активност на Хаджи Иванчова къща-Копривщица : 11 април 2011
0 звезди от 5
Общо посещения 7323 | Гласове : 21
ГРАДА-МУЗЕЙ КОПРИВЩИЦА
БЪЛГАРИЯ

Копривщица - малко планинско градче-музей, разположено между двата най-големи върха в Средна гора – в.Богдан /1604м./ и в.Буная /1594м./. Живописното кътче, съхраняващо възрожденския дух е привлекателно за български и чуждестранни гости със своето културно и историческо наследство. Автентичните улички, мостове, чешми и старинни къщи с високи каменни стени ни потапят в атмосферата на някогашния живот.
Копривщица датира от 14в. Селището е ограбвано и опожарявано три пъти (1793, 1804, 1809). Градът е център на едно от най-важните събития в историята на България-Априлското въстание (1876 г.) за освобождение от робството. Част от къщите на известни търговци, писатели и ин...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Хаджи Иванчова къща-Копривщица
Адрес
Копривщица, ул"Дончо Ватах войвода"37
Места
11 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0898588030  
 
Книга за гости
Хаджи Иванчова къща-Копривщица
от  на посетил
Ужасно е, не ходете! Супер студено, топла вода-нямаше 3 дни. Токът спря поне 20 пъти. След като изрично бяхме попитали дали ще има на разположение оборудвана кухня, се оказа, че няма хладилник, печка, котлон, миялната не работеше, а топла вода, за да си измием съдовете нямаше.... Последната вечер ни свършиха и дървата за камината.... Ужасно е, не ходете! Супер студено, топла вода-нямаше 3 дни. Токът спря поне 20 пъти. След като изрично бяхме попитали дали ще има на разположение оборудвана кухня, се оказа, че няма хладилник, печка, котлон, миялната не работеше, а топла вода, за да си измием съдовете нямаше.... Последната вечер ни свършиха и дървата за камината....

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук